Voor- en bijgerechten
-
Carpaccio 12,50
de originele van onze biefstuk
-
Duivelsoep 4,50
de klassieke Marc's Bar BQ soep, goed gevuld, licht pittig
-
Kikkerbillen 12,00
lekker uit de pan, normaal of pikant
-
Escargots 7,50
met knoflookboter en Parmezaanse kaas
-
Zalm toast 9,50
gerookte zalm, mosterd-dille en een pitjes mix
-
Paling toast 10,50
Gerookte paling met roomboter
-
Komkommersalade 3,50
zoet/zure komkommer, ui en paprika
-
Koolsalade 3,50
frisse salade met een zoete dressing
-
gepureerde truffel3,00
tapenade van zomertruffel, voor bij je vlees
Puur & Rauw
onze gerechten zijn lekker, vers en worden
voor je eigen ogen bereid.
geserveerd met stokbrood en
orginele marc's bar bq sausjes.
we helpen je graag om lekker te eten.
Vlees van de grill
-
Biefstuk per 100 gram vanaf 12,50
Het fijnste stukje vlees, heerlijk mals z.o.z. voor onze selectie en specialiteiten
- Entrecote vanaf 250 gram 18,75
- Ribeye vanaf 300 gram 24,00
- T-Bone bv 600 gram 27,00
- Bavette vanaf 250 gram 17,50
-
Lamsrack vanaf 200 gram 15,00
aan een stuk of losse ribbetjes
- Kalfsoester 200 gram 13,00
- Varkenshaas250 gram 10.00
-
Pata negra
korte rib
200 gram 13,00 -
Ham
schijf casselerrib
200 gram 7,00 - Eendenborstfilet 200 gram 13,50
- Kipfilet 300 gram 9,50
-
Sate 9.00
3 stokjes gemarineerde varkenshaas met onze sate saus, normaal of pikant
-
Spitje 7.00
spiesje van kip en spek
met knoflooksaus en gebeakken uitjes -
Znek 7,50
lekker gemarineerd varkensvlees met knoflook- en paprikasaus
-
Duo 15,00
combinatie van sate en spitje altijd lekker
-
Trio 21,50
combinatie van sate, spitje en znek een goed bord vol
-
Vis van de grill
- Zalmfilet 250 gram 14,50
- Tonijnfilet 250 gram 16,50
-
Inktvis 250 gram 12,00
met onze speciale marinade
-
garnalen8 stuks 17,00
in onze knoflookboter, normaal of pikant
Dagvers, zolang de voorraad strekt
Biefstuk van de haas
-
Wingham reserva per 100 gram 12,50
Topkwaliteit biefstuk zoals men van ons gewend is afkomstig van een kruising tussen Hereford en Black Angus runderen uit het mooie Australie volledig biologisch met een 120 dagen dieet van granen en gebalanceerde voeding.
-
Creekstone prime per 100 gram 14,50
Een stapje verder qua smaakbeleving:100% Black Angus ossenhaas volgens de hoogste standaarden geproduceerd, minimaal 120 dagen graan en maïs gevoerd de runderen worden met respect en liefde behandeld in het mooie en schone Noord-Amerika.
-
Rangers valley per 100 gram 16,50
Exclusief bij Marc’s Bar BQ: 100% Black Angus van de beste kwaliteit de runderen grazen stressvrij en blij in een prachtig schone omgeving in Australië tenminste 270 dagen graan gevoerd en net als onze andere selecties vrij van hormonen en antibiotica.
-
Rangers valley ribeye per 100 gram 11,00
Een echte aanrader sappig, mals en smaakvol perfect stuk vlees voor de grill en jouw genot! (vanaf 300 gram)
-
-
Sealand Steak vanaf 21.00
Onze klassieker, nog steeds even populair vanaf 100 gram biefstuk met halve portie garnalen normaal of pikant.
-
Marc' specialiteiten
-
Tonijn tataki 16,50
Verse tonijn, licht aangebakken in knoflookolie vervolgens sashimi gesneden met sesam-mayonaise, sojasaus, javasaus en wasabi.
-
Tonijn sashimi 15,50
Dun gesneden verse tonijn met sesam-mayonaise, sojasaus, javasaus en wasabi.
-
Zalm sashimi 14,50
Dun gesneden verse zalm met sesam-mayonaise, sojasaus, javasaus en wasabi.
-
Zeetong ongeveer 600 gram 32,50
Uit de pan gebakken in roomboter of van de grill of eerst in de pan en dan op de grill afgemaakt hoe dan ook lekker! (indien voorradig)
-
Javaanse sate 13.00
4 stokjes gemarineerde biefstuk puntjes ongeveer 200 gram met onze Javasaus en gebakken uitjes.