Voor- en bijgerechten
-
Carpaccio 13,50
de originele van onze biefstuk
-
Duivelsoep 5,50
de klassieke Marc's Bar BQ soep, goed gevuld, licht pittig
-
Kikkerbillen 12,50
lekker uit de pan, normaal of pikant
-
Escargots 7,50
met knoflookboter en Parmezaanse kaas
-
Zalm toast 9,50
gerookte zalm, mosterd-dille en een pitjes mix
-
Paling toast 10,50
Gerookte paling met roomboter
-
Komkommersalade 3,50
zoet/zure komkommer, ui en paprika
-
Koolsalade 3,50
frisse salade met een zoete dressing
Puur & goed
onze gerechten zijn lekker, vers en worden
voor je eigen ogen bereid.
geserveerd met stokbrood en
orginele marc's bar bq sausjes.
we helpen je graag om lekker te eten.
Vlees van de grill
-
Biefstuk per 100 gram vanaf 12,50
Het fijnste stukje vlees, heerlijk mals z.o.z. voor onze selectie en specialiteiten
- Entrecote vanaf 250 gram 20,00
- Ribeye vanaf 300 gram 25,50
- T-Bone bv 550 gram 30,25
- Bavette vanaf 250 gram 20,00
-
Lamsrack vanaf 200 gram 18,00
aan een stuk of losse ribbetjes
- Kalfsoester 200 gram 13,00
- Varkenshaas250 gram 11.00
-
Pata negra
korte rib
200 gram 13,00 - Eendenborstfilet 200 gram 15,00
- Kipfilet 300 gram 10,00
-
Sate 9.50
3 stokjes gemarineerde varkenshaas met onze sate saus, normaal of pikant
-
Spitje 7.50
spiesje van kip en spek
met knoflooksaus en gebeakken uitjes -
Znek 8,50
lekker gemarineerd varkensvlees met knoflook- en paprikasaus
-
Duo 16,50
combinatie van sate en spitje altijd lekker
-
Trio 24,00
combinatie van sate, spitje en znek een goed bord vol
-
Vis van de grill
- Zalmfilet 250 gram 15,50
- Tonijnfilet 250 gram 19,50
-
Inktvis 250 gram 12,00
met onze speciale marinade
-
garnalen8 stuks 17,00
in onze knoflookboter, normaal of pikant
Dagvers, zolang de voorraad strekt
Biefstuk van de haas
-
Wingham reserva per 100 gram 13,50
Topkwaliteit biefstuk zoals men van ons gewend is afkomstig van een kruising tussen Hereford en Black Angus runderen uit het mooie Australie volledig biologisch met een 120 dagen dieet van granen en gebalanceerde voeding.
-
Creekstone prime per 100 gram 16,00
Een stapje verder qua smaakbeleving:100% Black Angus ossenhaas volgens de hoogste standaarden geproduceerd, minimaal 120 dagen graan en maïs gevoerd de runderen worden met respect en liefde behandeld in het mooie en schone Noord-Amerika.
-
Rangers valley per 100 gram 17,50
Exclusief bij Marc’s Bar BQ: 100% Black Angus van de beste kwaliteit de runderen grazen stressvrij en blij in een prachtig schone omgeving in Australië tenminste 270 dagen graan gevoerd en net als onze andere selecties vrij van hormonen en antibiotica.
-
Rangers valley ribeye per 100 gram 12,00
Een echte aanrader sappig, mals en smaakvol perfect stuk vlees voor de grill en jouw genot! (vanaf 300 gram)
-
Sealand Steak vanaf 22.00
Onze klassieker, nog steeds even populair vanaf 100 gram biefstuk met halve portie garnalen normaal of pikant.
-
Marc' specialiteiten
-
Tonijn tataki 17,00
Verse tonijn, licht aangebakken in knoflookolie vervolgens sashimi gesneden met sesam-mayonaise, sojasaus, javasaus en wasabi.
-
Tonijn sashimi 16,00
Dun gesneden verse tonijn met sesam-mayonaise, sojasaus, javasaus en wasabi.
-
Zalm sashimi 15,00
Dun gesneden verse zalm met sesam-mayonaise, sojasaus, javasaus en wasabi.
-
Javaanse sate 15.00
4 stokjes gemarineerde biefstuk puntjes ongeveer 200 gram met onze Javasaus en gebakken uitjes.